نوشته شده توسط : تیم محتوا

اگر در طبقات سوم یا چهارم آپارتمان زندگی می کنید، احتمالاً گرم نشدن آب آبگرمکن یکی از مشکلاتی است که زیاد با آن روبرو می شوید.

دلیل اصلی این مشکل، نرسیدن فشار آب کافی به لوله کشی منزل شما است. برای برطرف کردن این مشکل می‌توانید از راهکارهای سرویس آبگرمکن دیواری مانند رسوب زدایی لوله های سرد و گرم آبگرمکن جرم گیری لوله ها و در صورت استفاده از سیستم لوله کشی قدیمی می بایست سیستم لوله کشی ساختمان خود را تعویض کنید.

البته استفاده از آبگرمکن های دیواری چالش های دیگری هم به همراه دارد، مثل روشن نشدن شمعک یا روشن نشدن شعله وقتی که آب گرم را باز می کنید. در ادامه به تعدادی از مشکلات رایج انواع آبگرمکن دیواری و راه حل آنها اشاره خواهیم کرد.

 

مشکلات رایج آبگرمکن دیواری

در قسمت قبل به برخی از مسائل و ایرادات پیش آمده حین استفاده از آبگرمکن دیواری اشاره شد. بطور کلی ایرادات آبگرمکن دیواری عبارتست از:

1-     جرقه نزدن

در اولین قدم باید فشار ورودی به داخل آبگرمکن را بررسی نمایید. سپس محلی که آبگرمکن نصب شده را بررسی کنید تا از بالانس بودن آن مطمئن شوید. اتصال فیوز های متصل به آبگرمکن دیواری نیز باید درست باشد. کنترل سیم کشی آبگرمکن دیواری نیز از جمله مواردی است که بسسیار حائز اهمیت می باشد زیرا اگر جرقه زن در آبگرمکن به درستی عمل کند باعث جرقه خواهد شد. اطمینان حاصل کنید که دریچه  ی ورودی گاز باز می باشد. نکته ی دیگر این است که مشعل ها باید به درستی در جای خود قرار گرفته شده باشند برای اینکار باید محفظه ی احتراق را مورد بررسی قرار دهید.

یکی از موانع در هنگام سوخت گاز ممکن است آلودگی ایجاد شده بر روی شعله و یا ریختن قطعاتی بر روی آن باشد.

سنسور جریان باید به درستی کار کند حتما آن را چک نمایید تا از صحت کارایی آن اطمینان حاصل نمایید.

این امکان نیز وجود دارد که فشاری که برای جرقه زدن نیاز است به درستی تامین نشود و فشار گاز ورودی کمتر از حد نیاز آبگرمکن دیواری باشد.

از تمیزی فیلترهای ورودی آبگرمکن اطمینان حاصل نمایید.

در برخی از مواقع در قسمت لوله کشی مشکل وجود دارد و آب گرم و آب سرد اشتباها برعکس نصب شده اند از این موضوع نیز مطلع شوید.

به صورت مداوم با محلول هایی همچون سرکه رسوب سردوش و شیرها را از بین ببرید تا در جرقه زدن آبگرمکن دیواری برقی اختلالی به وجود نیاید.

شیرها، واشرها و لوله ها ممکن خراب شده باشند.

 

2-     خاموش شدن شعله

سیستم تخلیه باید به درستی کار کند. شرکت سازنده ی آبگرمکن دیواری طول مشخصی را برای قسمت تخلیه در نظر میگیرد که باید در انتخاب سایز آن و هماهنگی با طول مشخص شده دقت لازم را داشته باشید.

ممکن است اتصالات برق به الکترود محکم نباشد. ولتاژ برق ورودی به آبگرمکن برقی باید مطلوب و مناسب باشد. قطعه های الکتریکی درون آبگرمکن دیواری باید به درستی عمل کنند. از صحت و سلامت شیر کنترل جریان گاز اطمینان کامل کسب نمایید. از رسوب زدایی سیم پیچ مشغل غافل نشوید و با سمباده آن را از بین ببرید.

 

3-     عدم تنظیم دما

سنسوری که در آبگرمکن دیواری موجود می باشد سنسور دما است که بیش از اندازه شدن دمای آب را کنترل می نماید و آن را در هر حالتی که تنظیم کنید دمای آب را نگه خواهد داشت. اگر آبگرمکن دیواری شما در دما با مشکل رو به رو است موارد زیر را رعایت کنید.

باید نوع گازی که استفاده می شود بررسی شود.

نحوه ی جریان آب و خارج شدن آب از آبگرمکن برقی دیواری را بررسی و از درستی عملکرد آن اطمینان حاصل نمایید.

جریان آب ورودی به داخل آبگرمکن باید در اندازه ی مشخص باشد و کاهش نیابد.

اگر ماده ای از بیرون به داخل محفظه ی احتراق افتاده باشد در این امر اختلال ایجاد خواهد کرد.

مبدل حرارتی آبگرمکن دیواری را چک نمایید تا بر روی آن ترک نباشد زیرا این مورد یکی از موارد به وجود آمدن مشکل ما می شود.

یکی از علل عدم یکنواخت توزیع شدن دما می تواند مربوط به ساختار مبدل حرارتی باشد.

سنسورهای این مبدل نباید خراب باشد و مبدل باید تمیز باشد.

 

4-     ثابت نبودن درجه ی حرارت

پس از مدتی استفاده از سردوش ها و شیرها دچار رسوب گذاری می شوند به همین دلیل باید آنها را از هرگونه رسوب تمیز کنید تا در درجه ی حرارت و جریان آب اختلال ایجاد نکنند.

فیلترها باید کاملا تمیز باشند.

عدم ثابت بودن فشار جریان آب باعث متغیر شدن دمای حرارت آب خواهد شد.

 

5-     عدم وجود آب گرم

از اتصال صحیح آب و برق و گاز و همچنین کلید آبگرمکن دیواری اطمینان حاصل نمایید.

جرقه زدن و شعله ور شدن آبگرمکن برقی را مورد بررسی قرار دهید.

مطمئن شوید در فصل زمستان لوله ها یخ نبسته باشند.

باید به میزان لازم و مورد نیاز آبگرمکن دیواری جریان ورودی آب تامین گردد وگرنه به درستی عمل نخواهد کرد.

از درست کار کردن سنسور دمایی آبگرمکن نیز اطمینان حاصل نمایید. همچنین ممکن است این دما عمدا و یا سهوا پایین تنظیم شده باشد، هرچه دما بالاتر تنظیم شود آب گرم تری خواهید داشت.

 

6-     گرمای بیش از اندازه ی آب

سنسور مربوط به تنظیم حرارت گرمای آب باید در حالت متعادلی باشد. بالا بودن درجه ی آن باعث خارج شدن گرمای بیشتری خواهد شد.

از عدم خراب بودن سنسور دمای آبگرمکن اطمینان حاصل کنید.

برای آبگرمکن گازی مورد نظر باید نوع گاز مناسب آن تامین شود.

توجه کنید تا فیلترها گرفتگی نداشته باشد.

به صورت سالانه آبگرمکن برقی دیواری خود را تعمیر و بررسی کنید. این گزینه بسیار در عملکرد و عمر آبگرمکن دیواری موثر خواهد بود.

از تمیزی خروجی دودکش دستگاه اطمینن حاصل نمایید تا گرفتگی آن باعث گاز گرفتگی نشود.

لوله کشی های مربوط به آبگرمکن دیواری باید در محیط مناسب باشند تا در فصل زمستان لوله ها دچار یخ زدگی و ترکیدن نشوند.

رنگ آبی شعله ی آبگرمکن دیواری را مورد بررسی قرار دهید این شعله باید به صورت یکنواخت بسوزد و تمیز باشد در غیر اینصورت ممکن است خطرناک باشد.

به علت گرمای هوا در فصل تابستان باید دما را در حالت پایین تری نسبت به فصل زمستان قرار دهید.

قیمت آبگرمکن دیواری با توجه به سایز آن محاسبه می گردد هرچه بزرگ تر باشد قیمت آبگرمکن دیواری بالاتر و گران تر خواهد بود و هرچه سایز کوچک تری انتخاب شود قیمت آبگرمکن دیواری نیز پایین تر است.

 

دسترسی سریع به تعمیرکار و سرویسکار آبگرمکن

بطور کلی آبگرمکن و پکیج جزء آن دسته از وسایل خانه هستند که تا وقتی خراب نشده اند، حواسمان نیست که چقدر پرکاربرد هستند. وقتی هم دچار مشکل می شوند دوست داریم هر چه سریعتر ایراد و خرابی برطرف شود. البته که هستند کسانی که به خاطر عجله خودشان دست به کار می شوند و تلاش می کنند تا مشکل آبگرمکن را رفع کنند و همین کار باعث خرابی بیشتر می شود. در برخی موارد حتی نداشتن مهارت در تعمیر آبگرمکن یا پکیج و درست نبستن اتصالات گاز خطرآفرین می شود و علاوه بر خسارت مالی، باعث تلفات جانی نیز میشود.

یه نکته دیگر که در تعمیر آبگرمکن و پکیج مطرح است، برندهای متنوع است. گاهی اوقات یک برند خاص مشکلات پیچیده تر و بیشتری دارد و تعمیر آن از هر کسی ساخته نیست و مثلا لازم است تا یک متخصص برای سرویس آبگرمکن دیواری بوتان پیدا کنیم.

تا اینجا مشخص شد که سرعت اقدام، داشتن دانش و مهارت تخصصی و رعایت نکات ایمنی از ویژگی های ضروری یک تعمیرکار خوب آبگرمکن است. حالا سوال پیش می آید که این شخص را در نزدیکی خودمان و در شهر خودمان چگونه پیدا کنیم؟ پاسخ این سوال بازار آنلاین خدمات است.

در بازارهای خدمات آنلاین، متخصصین در شهرهای مختلف در این پلتفرم دوسویه با مشتریان خود در ارتباط هستند. "خدمت از ما" یکی از موفق ترین های این حوزه است که در بیش از 47 شهر در ایران فعالیت می کند. یکی از مهمترین دلایل افزایش رضایت مشتریان "خدمت از ما"، شفافیت در قیمت گذاری و امکان پیگیری روند کار اجرایی خدمت است. بنابرین مهم ترین مزیت "خدمت از ما" در کنار بررسی سوابق حرفه ای متخصصین، ایجاد شفافیت در تعیین قیمت پیش از نهایی شدن سفارش است.

شما می توانید با ثبت سفارش سرویس و تعمیر آبگرمکن، در کمتر از نیم ساعت از 5 تعمیرکار فعال در شهر خودتان قیمت بگیرید و با آن ها مشورت کنید. پس از بررسی قیمت پیشنهادی و سوابق کاری یک متخصص را انتخاب کرده و سفارش تعمیر یا سرویس آبگرمکن را نهایی کنید.



:: برچسب‌ها: تعمیرات , آبگرمکن دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیم محتوا

 

امروزه استفاده از مبل در میان مردم کشور ما همه گیر و عادی شده است بطوریکه بعضی از افراد حتی برای خوابیدن ، غذا خوردن و کار کردن هم از مبل استفاده می کنند و در نتیجه وجود لکه ها و کثیفی ها روی قسمتهای مختلف مبلمان عادی و اجتناب ناپذیر است. کثیفی مبلمان و وسایل نشیمن در زمان نظافت منزل بیشتر نمایان می شود.

به شما توصیه می کنیم که برای شستشوی مبل و مبل شویی در منزل خود به دنبال مبل شویی ارزان نباشید. کیفیت انجام کار مبل شویی در هنگام شستشوی مبل بسیار مهمتر از قیمت مبل شویی است.

قیمت مبل شویی و قیمت شستشوی مبلمان در منزل به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله موارد موثر در تعیین هزینه مبل شویی نوع مبل و تعداد مبلمان جهت انجام مبل شویی است. هزینه شستشوی مبل در منزل و قیمت خشکشویی مبل معمولا از سوی اتحادیه مبل شویی و قالیشویی مشخص می‌شود. براساس پیشنهادهای شرکت های شستشوی مبل در سال 1400 بین 70 تا 280 هزار تومان هزینه مبل شویی در منزل است.

 

اگر خودتان برای مبل شویی در منزل دست به کار شوید ممکن است:

اگر خشکشویی مبل به درستی انجام نشود، و از مواد مبل شویی مناسب استفاده نشود به بافت پارچه و چوب آن آسیب وارد می‌شود.

اگر برای از بین بردن لکه ها از مواد شوینده مناسب استفاده نکنید، در آینده لکه بری مبلمان سخت‌تر می‌شود. هزینه مبل شویی بالاتر می رود.

اگر مبل شویی با مواد مخصوص خود انجام نشود، بعد از مدتی مبل بوی نامطبوعی به خود می‌گیرد. باید عملیات مبل شویی مجدد انجام شود.

اگر از دستگاه شستشوی مبل در منزل به درستی استفاده نکنید، ممکن است به پارچه مبل آسیب وارد کنید. که خسارت خرید مبل جدید را در پی دارد.

اگر مبل شویی با دستگاه انجام نشود(مثلا با دستمال پرزدار انجام شود) ممکن است روی پارچه لکه و پرز ایجاد شود. مبل شما شکل نامطلوبی به خود بگیرد.

 

چه خدماتی در مبلشویی ارائه می شود؟

شستشوی مبل، کوسن، پشتی های سنتی و هر حجمی که دارای رویه پارچه ای است در حوزه خدمات مبل شویی قرار می گیرد. اگر مبلمان کلاسیک یا مدرن دارید می توانید از خشکشویی مبل در منزل برای تمیز کردن رویه مبل ها استفاده کنید. همه قسمت های جدا شونده مبل ها، نشیمن جدا شونده، پشتی هایی که از مبل ها جدا می شوند، همگی را می توان با سرویس شستشوی مبل با دستگاه تمیز کرد. خدمات مبل شویی تنها یک سرویس فصلی و مخصوص آخر سال نیست.

 

نکات مهم در مبل شویی

روی برخی از مبلمان برچسب‌ هایی قرار دارد که در آن نحوه مراقبت و شستشوی مبلمان ذکر شده است. در این برچسب ها قید شده که مبلمان باید با چه شوینده هایی شسته شوند و آیا مجاز به شستن با آب هستید یا خیر. توجه به این علامت ها کمک می کند بابت مواد شوینده ای که مبلمان تان نیازی ندارند، هزینه ای نپردازید و در نتیجه قیمت شستشوی مبل برایتان کمتر تمام شود. در ادامه برخی از این علامت ها را برای شما توضیح می دهیم:

 

W: مخفف کلمه آب در زبان انگلیسی است و نشان می دهد برای نظافت مبلمان باید از بخار آب و یا آب خالی استفاده شود.

 

ws: نشان می دهد که برای نظافت مبلمان می توانید از آب و مواد شیمیایی استفاده کنید.

 

s: این علامت به ما نشان می‌ دهد که شستشوی مبل باید به‌صورت خشکشویی صورت بگیرد و نمی توانیم از آب استفاده کنیم.

 

o: این علامت بیانگر استفاده از محصولات ارگانیک در ساخت مبلمان است و به همین علت شستشوی مبل باید با آب سرد انجام شود.

 

x: به معنای این است که مبل باید با جاروبرقی تمیز شود و بعد از نظافت و جارو برقی، برای شستشوی آن از شامپوی مخصوص استفاده گردد.

 

مزیت استفاده از دستگاه مبل شور

یک وسیله نظافت صنعتی با دو مخزن برای آب تمیز و کثیف،نازل، کف ساز، خرطومی و موتور مکنده ، اساس دستگاه مبل شور را تشکیل می دهد. مبل شویی با دستگاه بسیار ساده است طرز کار دستگاه مبل شور به این ترتیب است که آب و فوم مواد شوینده توسط قسمت نازل دستگاه روی سطح پاشیده می شود. سری فرچه مانند کار شستشو و تمیزکاری را انجام می دهد. چیزی شبیه کف اصلاح برای مبل شویی استفاده می شود که همه آلودگی ها را جذب می کند. پس از آن همیار با سری مخصوص دستگاه مبل شور روی سطح مبل می کشد و همه قسمت های رویه، پشت و کناری مبل ها را به خوبی تمیز می کند.

 

سپس آب آلوده از روی مبل ها به درون محفظه مخصوص هدایت می شود. در نهایت آب کثیف به فاضلاب تخلیه خواهد شد. قدرت مکش دستگاه به حدی زیاد است که مبلمان تقریبا خشک، تحویل داده می شود. کل این عملیات کمتر از ۲ ساعت طول می کشد. نیازی به جابجا کردن مبل ها نیست و در حین شستشو، آب و کثیفی روی زمین نمی ریزد. اما توصیه می شود فرش زیر مبل ها را کمی کنار بزنید.



:: برچسب‌ها: خدمات منزل ,
:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیم محتوا

با نزدیک شدن به فصل گرما، درخواست برای نصب کولر آبی به شدت زیاد می شود و همه به فکر تعمیر، سرویس و یا نصب کولر آبی جدید می افتند. این در خواست ها در مناطق جنوبی کشور از فصل بهار زیاد شده و در مناطق سردسیر از اوایل تابستان زیاد می شود. در این مقاله می خواهیم با نحوه نصب کولر آبی و همچنین ویژگی های نصاب کولر آبی و هزینه نصب آشنا شویم.

راه انداختن و نصب کولر آبی برای افرادی که فنی هستند و تجربه و تخصص دارند می تواند کار آسانی باشد اما برای افرادی که هیچ تجربه ای در کارهای فنی ندارند، پیشنهاد می شود از یک نصاب کولر آبی کمک بگیرند.

نکات مهم قبل از راه اندازی کولر

  • قبل از خرید کولر باید به ظرفیت کولر توجه کنید، منظور از ظرفیت کولر آن میزان متراژی است که باید خنک کند.
  • بررسی کردن میزان هوادهی کولر آبی
  • قبل از نصب کولر آبی باید با قطعات و تمام اجزای ان آشنا باشید.

محل نصب کولر آبی باید چگونه باشد؟

شما می توانید کولر آبی را در هرجایی که بخواهید از جمله حیاط، پشت بام، نزدیک پنجره، بالکن و... نصب کنید اما باید به یکسری از نکات که در زیر بیان می کنیم توجه کنید.

  • بهتر است که دور از تابش مستقیم آفتاب باشد.
  • اطراف کولر فضای کافی برای گردش هوا وجود داشته باشد.
  • محلی که قرار است کولر نصب شود تراز و مناسب باشد.
  • جایی نصب شود که دسترسی برای تعمیر و سرویس کولر راحت باشد.

مراحل نصب کولر آبی

نصب کولر مراحل مختلفی دارد که در زیر به شرح ان می پردازیم.

ساخت شاسی و تراز کردن کولر

برای نصب کولر، نیاز به یک شاسی کولر است و از انجایی که موقعیت و محل نصب هر کولر متفاوت است، به صورت اماده در بازار نیست و در صورت نیاز باید با توجه به اندازه و محل نصب کولر آن را بسازید. بعد از ساخت شاسی و حمل کولر به محل مناسب باید کولر را تراز کنید و این کار بسیار مهم است. برای تراز کردن کولر می توانید از یک تراز استفاده کنید.

اتصال کولر آبی به کانال

برای اتصال کولر آبی به کانال کولر چند روش وجود دارد.

  • نصب به کمک برزنت و چسب: یکی از رایج ترین روشها نصب کولر به کانال به کمک برزنت و چسب مخصوص است؛ به این صورت که دهانه کولر و کانال کولر را درراستای یکدیگر و به فاصله حدودا 30 سانت قرار داده و با برزنت و چسب به یکدیگر وصل می کنید.
  • نصب با تسمه فولادی و برزنت: به کمک برزن و یک تسمه فولادی و پیچ خودکار، این دو را به یکدیگر وصل می کنید.
  • نصب به کمک برزنت و گیره های پلاستیکی قابل اتصال

تامین اب کولر آبی

مرحله اخر تامین آب کولر آبی است که بستگی به شرایط محل زندگی و به خصوص محل نصب کولر آبی دارد. و باید بدانید که برای ساختمانها قدیمی که کولر در ارتفاع بالا قرار میگیردف اصولا از منابع ذخیره اب تامین می شود و برای ساختمانهای جدید که مالکیت جدا دارن، هنگام ساخت یک شاخه اصلی برای تامین آب کولر در نظر گرفته می شود. ولی به صورت کلی معمول ترین روش های تامین اب کولر به شرح زیر است.

  • استفاده از مخازن مخصوص ذخره آب
  • استفاده از تانکر آب
  • اتصال مستقیم به مسیراصلی لوله شهر

سیم کشی کولر

یکی از مهمترین مراحل نصب کولر، سیم کشی ان است. بهتر است اگر قبلا تجربه کار فنی ندارید، این کار را به یک فرد ماهر و کاربلد بسپارید. اما برای سیم کشی نصب کولر شما باید از پشت کنتر برق تا پشت کولر یک سیم برق بکشید، اندازه این سیم 5.2 میلی متر است و شامل فاز، نول و ارت است. یک سیم دیگر که شامل پنج رشته، نول، ارت، دور کند کولر، دور تند کولر و پمپ آب است در پشت کولر آبی وجود دارد. دقت کنید که تمامی این سیم ها برای اینکه در تماس مستقیم با اب نباشند بهتر است که در جعبه تقسیم کولر قرار بگیرند.

نصب کلید کولر آبی

در این مرحله لازم است که شما کلید های کولر را به سیم های پشت کولر وصل کنید که هر کدام از کلید های کولر شامل سه دکمه به شرح زیر می باشند.

  • کلید پمپ آب که آبی رنگ است
  • کلید موتور کولر که قرمز رنگ است
  • کلید دور تند و کند کولر که رنگ مشخصی ندارد.

هزینه نصب کولر به چه صورت است؟

برای نصب کولر نمی توان هزینه مشخصی بیان کرد، زیرا عوامل مختلفی بر قیمت نصب کولر آبی موثر است از جمله:

  • محل نصب کولر آبی
  • تعداد خدمات
  • سیم کشی برق کولر آبی
  •  جا به جایی کولر  نصب کلید کولر
  • سرویس کولر آبی پس از نصب آن

همانطور که گفته شد اگر فنی کار نیستید و با قطعات و اجزای مختلف کولر آشنایی ندارید، بهتر است که این کار را به متخصص بسپارید. برای پیدا کردن بهترین نصاب کولر آبی می توانید به راحتی از طریق شرکت های خدمات انلاین از جمله "خدمت از ما" با ثبت در خواست نصب کولر آبی خدمت از ما در سایت یا اپلیکیشن، به راحتی به 5 متخصص وصل شوید و بعد از گرفتن قیمت نصب کولر، بهترین انها را انتخاب کنید.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیم محتوا

گرفتگی لوله فاضلاب، سینک و … به دلایل مختلفی می تواند در هر زمان از شبانه روز برای شما اتفاق بیفتد، از این رو بهتر است که به دنبال شرکتی باشید که این خدمات را به صورت  فوری و شبانه روزی داشته باشد، از این رو این متن را کامل بخوانید تا با بهترین شرکت لوله بازکنی برای انجام این خدمات، خدماتی که در شرکتها ارائه می شود، دلایل بروز گرفتگی در لوله فاضلاب، دستشویی و…، علائمی که نشان می دهد نیاز به لوله بازکنی دارید و همچنین عوامل تاثیر گذار بر هزینه لوله بازکنی آشنا شوید.

خدماتی که در لوله بازکنی ارائه می شود

ممکن است هنگام درخواست خدمات برای شما این سوال پیش بیاید که، این خدمات شامل چه مواردی است . در زیر می توانید  لیستی از خدمات لوله بازکنی را مشاهده کنید.

  • رفع گرفتگی چاه فاضلاب
  • رفع گرفتگی توالت فرنگی و ایرانی
  • رفع بوی بد چاه فاضلاب
  • رفع گرفتگی ورودی تخلیه وان و حمام
  • باز کردن گرفتگی سینک ظرفشویی

دلایل زیادی برای بوجود آمدن گرفتگی در لوله ها وجود دارد. از جمله تجمع چربی ها روی دیواره لوله ها، در اثر آشپزی و شستشو،ریخته شدن سنگ و خاک درون لوله ها و ریختن دستمال و مو درون لوله ها؛ گاهی بهتر است اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرید که دچار مشکل نشوید و از بروز آن جلوگیری کنید. 

علائم نشان دهنده گرفتگی لوله

  •  بالا زدن آب، به این صورت که کف حیاط یا سینک یا حمام آب جمع می شود.
  • کند شدن تخلیه آب.
  •  شنیدن صداهایی هنگام تخلیه آب نشان دهنده این است که دیواره های لوله ها دچار گرفتگی است.
  •  استشمام بوی نامطبوع از دستشوی، حمام و سینک ظرفشویی.
  • تجمع جانوران موذی مثل سوسک در نزدیکی چاه یا مکان گرفتگی.
  • دائما سطح آب دچار تغییر می شود.

علت بروز گرفتگی لوله ها

دلایل زیادی برای بوجود آمدن گرفتگی در لوله ها وجود دارد. گاهی بهتر است اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرید که دچار مشکل نشوید و از بروز آن جلوگیری کنید. در زیر دلایل مختلفی که باعث گرفتگی لوله ها می شوند و همچنین راهکارهایی برای جلوگیری از آنها را با هم بررسی می کنیم. 

  • چسبیدن و تجمع چربی ها روی دیواره لوله در اثر آشپزی و شستن ظرف های چرب یکی از دلایل آن است. که قبل از اینکه این گرفتگی زیاد شود، بهتر است مقداری جوش شیرین را درون لوله ها بریزید تا مواد زائد چسبیده شده به دیواره ها شسته شود.
  • ریختن مابقی مواد غذایی و میوه جات درون سینک و گرفتگی  لوله ها؛ که برای جلوگیری از این کار بهتر است از یک توری برای سینک استفاده کنید.
  • ریختن تفاله چای و قهوه درون سینک. توجه کنید این کار به مرور زمان باعث گرفتگی لوله ها می شود.
  • ریختن دستمال و مو در لوله ها که برای جلوگیری از آن بهتر است که از چاه بست در حمام استفاده کنید.
  • ریخته شدن سنگ و خاک درون لوله ها که عمدتا از کف پوش حیاط ساختمان حاصل می شوند.

علائم گرفتگی لوله

اما علائمی که نشان می دهد لوله های شما دچار گرفتگی شده و شما نیاز به لوله بازکنی دارید شامل

  •  بالا زدن آب، به این صورت که کف حیاط یا سینک یا حمام آب جمع می شود.
  • کند شدن تخلیه آب.
  •  شنیدن صداهایی هنگام تخلیه آب نشان دهنده این است که دیواره های لوله ها دچار گرفتگی است.
  •  استشمام بوی نامطبوع از دستشوی، حمام و سینک ظرفشویی.
  • تجمع جانوران موذی مثل سوسک در نزدیکی چاه یا مکان گرفتگی.
  • دائما سطح آب دچار تغییر می شود.

بهترین کار این است که هنگام دیدن هر کدام از علائم بالا، با یک شرکت لوله بازکنی تهران و یا سایر شهرهای دیگر تماس بگیرید و عملیات لوله بازکنی را انجام دهید، زیرا برطرف کردن این مشکل قبل از اینکه دچار گرفتگی شدید شود، بسیار راحت تر و کم هزینه تر است.

انواع روشهای لوله بازکنی

روش های متفاوتی برای لوله بازکنی وجود دارد که انتخاب آن بستگی به نوع و میزان گرفتگی لوله ها دارد. در زیر به بررسی این چند روش می پردازیم

  • یکی از این روشهای لوله بازکنی، استفاده از اسید و مواد شیمیایی لوله بازکنی است،که یک روش خانگی است و اصولا افراد هنگام مواجه شدن با این مشکل، خودشان اقدام به انجام آن می کنند. اما این روش فقط برای برطرف کردن گرفتگی های سطحی و کم، مفید است و در صورت برطرف شدن مشکل، ممکن است پس از مدتی دوباره نیاز به لوله بازکنی داشته باشید. اما این روش پیشنهاد نمی شود چون اسید و مواد شیمیایی می تواند باعث فرسودگی و خرابی لوله در گذر زمان شود.
  • روش دوم، لوله بازکنی با تلمبه دستی است؛ که بیشتر مناسب گرفتگی های ضعیف و سطحی می باشد؛ در این روش شما باید تلمبه را کامل روی لوله قرار دهید که هیچگونه هوایی وارد آن نشود، سپس به کمک دسته پلاستیکی، آن را به سرعت تکان دهید. بهتر است هنگام انجام این کار مقداری آب درون سینک و یا کف حمام باشد. فشار بوجود آمده باعث برطرف شدن گرفتگی می شود.
  • روش سوم استفاده از فنر لوله بازکنی برقی است. این روش برای باز کردن گرفتگی های شدید و سخت است. این وسیله از فنر و موتور و یک دریل برای چرخاندن فنر تشکیل شده است که با روشن کردن آن، فنر درون لوله شروع به چرخیدن می کند و تمامی گرفتگی را باز کرده و به درون چاه میریزد.
  • روش چهارم استفاده از پمپ تراکم هواست. این دستگاه بیشتر مناسب گرفتگی هایی است که در اثر خاک و سنگ و مواد اضافی بوجود آمده باشد، همچنین جاهایی که استفاده از فنر باعث آسیب زدن به تجهیزات می شود. در این روش باید تمامی ورودی فاضلاب بسته باشد و فقط یک راه برای انجام عملیات باز باشد. در این روش گرفتگی با شدت فشار هوا باز می شود.

 

اگر گرفتگی و مشکل لوله ها شدید بود، سعی کنید که حتما ازخدمات شرکت های آنلاین که در کمترین زمان بهترین کیفیت را به شما می‌دهند، استفاده کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 ارديبهشت 1400 | نظرات ()